2015 m. rugpjūčio 18 d., antradienis

Kiek vidutiniškai kainuoja skirtingi terasų grindiniai?

Terasų grindinį žmonės dažniausiai renkasi pagal jų komfortą ir tai yra suprantama, kadangi būtent šis dalykas ir yra pats svarbiausias terasose. Vis dėlto, teigti, jog tokiam pasirinkimui įtakos neturi finansinis aspektas, tikrai negalime, kadangi kalbant apie skirtingas terasos grindų dangas jos skiriasi pakankamai žymiai. Būtent apie tai šiandien ir kalbėsime, trumpai apžvelgdami kiek vidutiniškai kainuoja skirtingi terasų grindiniai. 

Mediena
Medinis terasos grindinys yra vienas iš pigiausių pasirinkimų ir tai yra suprantama – medienos kainos yra pakankamai nedidelės, ką lemia tiek milžiniškas jų pasiūlos kiekis, tiek ir nedidelis pasirinkimas. Būtent dėl šios priežasties daugelis ir renkasi būtent medinę terasos grindinio dangą, kadangi jai išleisti daugiau nei šimtą eurų tenka pakankamai retai. 

Trinkelėmis grįstas terasos grindinys
Trinkelėmis grįstas terasos grindinys nuo medinio skiriasi kardinaliai. Nekalbėsime apie estetinius aspektus, kadangi milžinišką skirtumą matome vien jau kainose – kai medinis terasos grindinys yra vienas pigiausių, trinkelės yra brangiausios. Ir tai yra suprantama – trinkelės išsiskiria kur kas didesniu pasirinkimu tiek raštų, tiek ir spalvų atžvilgiu, tad norint naudotis tuo tenka mokėti atitinkamą kainą. Bet tai nėra viskas – trinkelių klojimui reikia specifinių teorinių žinių, tad dažniausiai tam samdysite šios srities profesionalus, kas, vėlgi, yra lygu nemažoms išlaidoms. Būtent dėl to, dažniausia į trinkelėmis grįstą terasos grindinį dažniausiai investuosite apie keletą šimtų eurų. 

Smulkių akmenų grindinys
Smulkūs akmenys – vis labiau populiarėjantis pasirinkimas terasos grindiniui, ką lemia nemažas tokių akmenų pasirinkimas bei nelabai didelės jų kainos. Nepriklausomai nuo terasos dydžio, dažniausiai daugiau keleto maišų tokių akmenų tikrai neprireiks, ko pasekoje dažniausiai tam išleisite tik keletą dešimčių eurų. Ir už tai gausite ne tik puikiai atrodantį grindinį, bet ir komfortą juo naudojantis, kas smulkių akmenų grindinį padaro vienu iš labiausiai dėmesio vertų pasirinkimų šioje srityje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą