2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Kokių spalvų terasos yra populiariausios?

Norint pasistatyti terasą, tenka susidurti su daugybe įvairiausių pasirinkimų – terasos pagrindine medžiaga, papildomų detalių pasirinkimu, taip pat ir samdomų darbuotojų išsirinkimu ir tt. Vis dėlto, yra ir dar vienas pasirinkimas, kuris, skirtingai nei dauguma kitų, nereikalauja didelių finansinių investicijų, bet išties ilgai slegia mūsų galvą, versdamas pasirinkti – kalbame apie terasų spalvas. Būtent apie populiariausias iš jų šiandien ir kalbėsime. 

Ruda 
Ruda – tai viena iš populiariausių spalvų, kalbant apie terasas. Taip neabejotinai yra dėl šios spalvos tapimo klasika kalbant apie kitas architektūros formas, kas su kaupu persiduoda ir terasoms. Vienu iš esminių šios spalvos privalumų galime įvardinti ir tai, jog ji nėra blanki, bet ir nėra per daug išsiskirianti – ji yra puikus „aukso viduriukas“, kurio daugelis ir trokšta. 

Žalia 
Rinkdamiesi rudą terasų spalvą žmonės siekia įkomponuoti terasą tarp pastatų, kai tuo tarpu žalios spalvos pasirinkimas leidžia ją suderinti su gamtos spalvomis. Tai leidžia suprasti, jog žalios spalvos terasos didžiausią populiarumą turi nuošalesnėse vietovėse – kaimuose/vienkiemiuose ar tiesiog priemiesčiuose, kur atvirų gamtos plotų yra žymiai daugiau, nei miestuose, kuriuose žalumos kiekis yra netgi labai minimalus. 

Juoda 
Realiai, šioje situacijoje tikraisiais favoritais yra būtent ruda bei žalia spalvos. Vis dėlto, nors juoda terasų spalva pagal populiarumą kiek ir atsilieka nuo minėtų dviejų, bet ji taip pat išsiskiria išties solidžiais populiarumo rodikliais. Tai neabejotinai lemia juodos spalvos neutralumas, bet tuo pačiu – ir suteikiamos puikios dizaino galimybės, juodą spalvą suderinus su kokybiškomis terasos dizaino detalėmis, kas gali leisti pasiekti tiesiog stulbinamų rezultatų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą